One choice, many emotions!

Psací potřeby

Gumovací pero

EasyWay-24-BL

Popis

Gumovací pero EASY Easyway bylo navrženo s myšlenkou na ty, jež oceňují moderní vzhled a chytrá řešení.
Tloušťka čáry:
0,5 mm
Barva náplně:
modrá

Odlište se!

Máte dost nudných, standardních propisek? Skončete s rutinou, prolomte stereotypy! Pera EASY Easyway byla navržena speciálně s myšlenkou na osoby, které se rády odlišují. Barvy per a jejich vzory jsou neobyčejně živé, energické a nelze kolem nich projít bez povšimnutí.

Chytré řešení

Gumovací pero se dokonale osvědčí ve škole, na úřadě, v zaměstnání. Nyní se při psaní poznámek nemusí bát škrtání nebo chyb – pokud již některá informace nebude aktuální, jednoduše ji vygumujte!

Vsaďte na pohodlí

V perech EASY Easyway je použit inkoust, jehož vlastnosti umožňují jeho vygumování pomocí gumy, která je umístěna na konci pera. Pevná koncovka umožňuje vedení tenké čáry.
Měkký, pogumovaný úchop zajišťuje pohodlí i při dlouhodobém zápisu.
Víčko v barvě těla předchází vysychání náplně a náhodnému znečištění v době, kdy pero nepoužíváte.

Záruka kvality Easy

Víme, jak důležitý je dlouhodobý efekt, proto na naše výrobky klademe vysoké požadavky a vynakládáme veškeré úsilí, aby byly k jejich výrobě použity materiály nejvyšší kvality.

Jiné výrobky z řady

Značka Easy nabízí velmi širokou řadu psacích potřeb, mj. propisovací tužky s různou tloušťkou čáry, korektory, klasické dřevěné grafitové tužky a mikrotužky, geometrické sady a jejich prvky. Všechny výrobky jsou vyrobeny s nejvyšší péčí o kvalitu a v zajímavých vzorech.

Zkrácený popis

Easyway je klasické pero, ve kterém je umístěn gumovací inkoust. V případě potřeby stačí vygumovat chybu gumou, která se nachází na konci pera. Měkký, pogumovaný úchop tužky zajišťuje pohodlí i při dlouhodobém zápisu.

Parametry

  • tloušťka čáry: 0,5 mm
  • barva náplně: modrá
  • gumovací náplň
  • guma integrovaná v korpusu
  • pohodlný, pogumovaný úchop

Cena

579.00 Kč

*doporučená maloobchodní cena vč. DPH